Friday, January 23, 2009

~tag~



Tag dari Mr Riez

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag)
4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen menyatakan mereka telah ditag.

Ni jawapan dari aku :
1. Kota Marudu mix Kuala Penyu be Membakut
2. Teacher-to-be
3. Anak sulung dari 7 orang adik-beradik
4, Tidak menyukai a.k.a menggemari binatang terutamanya binatang berbulu. (hanya mampu memuji si binatang itu comel)
5. Suka puisi
6. Suka tengok rancangan kartun (hehe...)
7. Suka baca novel
8. Berbangsa Kadazan tapi tak berapa reti nak speaking
9. Seorang yang misteri (kali la)
10. Untalkative buddy tapi kalau kena caranya speakable jugalah

Tag dianugerahkan kepada :
1. Miss Haya (my secondary school friend)
2. Miss Zati (my classmate at ipts)
3. Miss Ell (senior at ipts)
4. Miss Ayu (junior at secondary school, batch-mate at ipts)
5. All the visitors

0 Comments:

Post a Comment