Wednesday, April 29, 2009


Hello, let me know if you hear me
Hello, if you want to be near
Let me know
And I'll never let you go

Hey love
When you ask what I feel, I say love
When you ask how I know
I say trust

And if that's not enough

It's every little thing you do
That makes me fall in love with you
There isn't a way that I can show you
Ever since I've come to know you
It's every little thing you say
That makes me wanna feel this way
There's not a thing that I can point to
'Cause it's every little thing you do

Don't ask why
Let's just feel what we feel
'Cause sometimes
It's the secret that keeps it alive
But if you need a reason why

(Chorus)
Is it your smile or your laugh or your heart?
Does it really matter why I love you?
Anywhere there's a crowd, you stand out
Can't you see why they can't ignore you?
If you wanna know
Why I can't let go
Let me explain to you
That every little dream comes true
With every little thing you do

It's everything, everything you do
That makes me fall in love with you
It's everything, everything you say
That makes me feel this way


Every Little Thing You Do - Westlife

Tuesday, April 28, 2009

~so what?~

my classmate, mr jeffy a.k.a piri @ gaman (huh...! banyak betul nama ko ni...) always said this to me :
"Kenapa juga kamu mau simpan gambar orang yang kamu tak boleh jumpa ni?"
i just said to him:
"jadi kenapa?"
actually, i cannot describe how and why i can grow the interest on him as well as his group.
"ceh...! ko minat Manchester United pun sama juga.."
but, never tell him this.
hehe...same analogy right?
because of my interest Syazwanti said that i should find someone from there.
No way! I love Malaysia very much and I love Sabah.
"tapi kalau sudah jodoh, apa boleh buat kan kan!"
:26:
Suddenly, remember the Indonesia song in title "Cintaku Tertinggal di Malaysia" by Dewa

p/s: wish to see them one day even if that time they are in silver hair.

i'm the fan of this charming and loveable prince.
prince?

~wonderful day~


have a great day.
start with "signal" from them.
totally amazing.

to fredis juadis:
good luck.
hope i can be there.
jangan nakal-nakal.
sing a song when we meet ya...!
hehe...
:21:


Monday, April 27, 2009

~best wishes~


hope can cheer u up. but, for now just this
with my
1 heart
2 eyes
5 litre blood
206 bones
1.2 million red cells
60 trillion D.N.A. 's
i wish u "All the very best of LUCK"

~awards~






from a girl that the owner of this blog

~tag award~





Rules :

1) Copy image kat atas ni.
2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni.
3) Send kat mane2 blogger yang kamu suka. (unlimited)


JAWAPAN:

1-yup...!
2-komen pasal penghantar:
  • my blogger friend
  • still study
  • sweet person
3-to all the followers and who in my blog list. take it!

totally make my heart singing

syukran jazilan

miss ubi




RULES...!!!!
1. insert this badge or picture above to inform u have been award
2. make sure u take the pic and said it from who?
3. tell 10 fact about u
4. choose 5 other bloggerz
5. go to their blog and tell them

tag from RIEZ (da sweet-adorable guy)

10 FACT ABOUT me:
1. kawan kepada encik yang bagi tag.
2. pure sabahan
3. 1st sem for degree in education
4. love poetry very much
5. suka novel ++++
6. hearthrob : thriller movie, harry potter, japan and korean ost
7. fall for kamenashi kazuya and kat-tun
8. babling sometimes. opps...!
9. teacher-to-be
10. want to learn about photographing, behind the scene stories, cinematography etc.

this tag goes to:
1. miss hanie
2. wanty
3. sylvester (if u read this)
4. aizrena
5. HaYa

Sunday, April 26, 2009

today, i went to tawau city with miss ain. at the first place, actually i just want to accompany her to see her mom. i do love window shopping but i will always just go around and by none thing. no. i lie. i will buy a thing or two that catch my eye. even i do not know if i'm gonna use it or not. it always happen and i do not know how to prevent it. even if i knew that i do not have enough money to survive for a long journey until the next allowance. am i the type of half shopaholic? or not? or this is some disorder? gratefully, i still have enough saving to spend for this end of may holiday and save it until the next 2nd sem allowance.

damn. i miss weekend so much:21:

Saturday, April 25, 2009

gambar sekadar hiasan ^^

akhirnya, Yahoo Messenger sudah sihat. Ya. Saya merindui kesihatan kamu. Tahu tak? Ok. Jangan sakit lagi. Saya mahu bersembang di situ.

p/s: kamu sila online... ^^

10:47 a.m : huhu... YM itu K.O pula lagi...

~kamu faham?~

sewaktu ronda-ronda a.k.a blog walking. saya menjumpai blog ini. ada entri yang menarik minat saya.

Suka atau Sayang


"Lebih dari suka, hampir pada sayang"



saya suke kata2 ni..
satu luahan..utk sapa tatau..
tp cm tersirat :D

Comments (14) | Trackback

~bisik pagi~


sunyi pagi
tiada suara
senyap
seolah sendiri
sepi menguliti
tiada beza
langit gelap
bintang suram
bulan malu
terbit rindu
pada Dia

Friday, April 24, 2009


*sigh
suddenly want to use this actor photo.
someone asked me why.
the answer is because his eyes
and lip maybe
make me remember someone.
no.
that someone absolutely not look like him.
hyeon bin is more charming.
but that someone totally have no idea that i related
this actor with him.
really naughty?
just can't faded away the face.
:22:

p/s: that the answer.
*sigh again

Thursday, April 23, 2009

to someone,
i have problem with my Yahoo Messenger
all of us here have the same problem too
miss to chat with you
i mean it
really
hope it will be better soon
lot of story to share
and want to hear
from you too
till then
take care...!

ThE wOrLd'S HaPpiEsT FriEnDs
nEvEr hAvE ThE sAmE cHaRaCtErS
ThEy jUsT hAvE tHe BeSt uNdErsTaNdiNg
oF ThEiR diFfErEnCe..
iT tAkEs A LoT oF UnDeRsTaNdiNg,
TiMe aNd TrUsT tO GaiN
a cLoSe FriEnDsHiP wiTh sOmeOne...
aS i ApPrOaCh a TiMe oF My LifE
oF cOmpLeTe UncErTaiNtY,
mY fRiEnDs ArE mY mOsT
PrEciOuS aSsEt...
ThAnKs fOr BeiNg OnE ^^

Wednesday, April 22, 2009

current mode : listen to DBSK and Super Junior Song
"Show Me Your Love"

the truth is
i still love to learn english

p/s: coz elp paper will be held this evening.
i have no idea about it.
by the way,
wish me luck...!

....loading....
...info...

Tuesday, April 21, 2009

~mereka gembira~


zati, dayah, seri dan heidi
menghabiskan masa di perpustakaan

gembira kerana ujian akhir kursus bagi subjek tamadun Islam sudah selesai.
saya juga gembira ok.
walaupun jawapan yang saya berikan tidak menggembirakan hati saya.
itu tak apa.
besok ada paper lagi.
saya belum sedia tapi itu ok.
yang tak bestnya paper tu petang.
kenapa tak buat pagi ye?

p/s:100 wonders itu menarik

~analoginya...~

kamu ada makanan. banyak. sangat banyak. lebih dari cukup untuk kamu seorang. orang sekeliling kamu pula tidak punya makanan. mungkin ada. tapi tidak mencukupi untuk mereka. mereka berkongsi tapi kamu tidak. kamu mahu makanan itu untuk kamu sahaja. tiada siapa yang tahu kamu punya banyak makanan. apa sebenarnya dalam fikiran kamu? tidak mahu berkongsi? apa yang akan kamu rugi kalau setakat berkongsi makanan? ya. itu makanan kamu. kamu ada hak. tapi fikirkan jika kamu berada di situ pada masa akan datang. apa yang kamu mahu daripada orang yang banyak makanan itu? kamu tidak akan kurang apa-apa ok. mungkin makanan kamu akan tinggal sedikit tapi sekurang-kurangnya kamu sudah membuat kebaikkan. selepas orang sekeliling kamu tahu kamu punya banyak makanan, mereka fikirkan yang negatif tentang kamu. ya. mungkin itu yang kamu mahu. kalau tidak pun, itu sudah berlaku. mereka sudah punya sumber makanan sendiri. mereka tidak perlukan kamu. fikir-fikirkanlah.

p/s: malas nak explain.. ^^

Monday, April 20, 2009

1o years
when they 1st time launching the album

now
still love they song very much...!!

Friday, April 17, 2009

~17 April 2009~

Hari ini hari Jumaat. Hujan sedari pagi seakan menyukarkan pergerakan untuk ke kuliah. Hari ini memakai baju kuliah yang purple itu. Sambil menanti "ketibaan" connection internet, layan lagu Kat-Tun. Connection sangat slow dan selalu menghilangkan diri ok. Bila tibanya connection, online semua apa yang patut. entah apa la yang patut tu kan. hehe... try check nama peserta PLKN Kumpulan 3 Siri 6 2009. Bukan untuk saya ok. Ikut logik pun memang bukan untuk saya. Untuk adik angkat saya actually. "tidak sabar sudah mahu ikut Khidmat Negara" katanya. Walaupun maksudnya kontra kerana tidak mahu berambut pendek.

Then, on YM. Chat dengan orang di sana dan di sini. Hari ini tiba-tiba, mereka-mereka yang jarang online menghadirkan diri. So, agak busy juga untuk menaip. Kalau buat assignment mungkin sampai juga 2 hingga 3 muka surat kot. Sempat mencari sifu lagi di ruang chat itu di samping membuat perjanjian yang termeterai tanpa hitam putih. Waktu rehat pula ada perjumpaan untuk briefing last pengurusan gerko yang akan diadakan pada esok hari.

Minggu depan ada Ujian Akhir Kursus untuk 2 paper iaitu Tamadun Islam dan ELP. Persediaan? Tidak ready 100%. Jawapan yang amat tidak patut tapi itu la hakikatnya. Namun berharap juga la dapat buat yang terbaik. Of couse la akan baca juga nota-nota tu kan. Sempat lagi ni.

Malamnya mengumpul movie. Material semua dari Miss Rachel. Well, tidak mungkin akan menghabiskan semuanya dalam masa terdekat. Atau mungkin tidak akan menontonnya. Rasanya?After that, pergi membungkus hamper untuk esok hari.

Sekarang sedang mengelamun depan laptop. Menaip tanpa sebab. Hanya membiarkan huruf-huruf itu membentuk ayat-ayat yang akan di publish sebentar lagi. By the way, Good Nite semua.

~deep inside~

sometime forget mean don't forget
sometime hate mean love
sometime no mean yes
and
sometime pretend nothing
mean something

Thursday, April 16, 2009

kelmarin,
saya mencari kamu.
dari sini ke situ.
dari satu tempat ke tempat lain.
tapi,
kamu tiada.
saya mencari lagi di khalayak itu
tapi kamu tidak kelihatan.
hati saya runsing.
di mana kamu?
sudah berapa lama kamu tiada.
baru saya sedar saya kehilangan kamu.
maaf,
video klip itu.

:29:

sedang mendownload video klip itu sekarang.

Wednesday, April 15, 2009

harapan kadang kala hanya membawa kebinasaan. berhenti berharap pula akan membawa kepada kekecewaan. rantai kekecewaan hanya akan mempengaruhi hati dan perasaan. lantas perlukah harapan atau perlukah berhenti berharap? bergantung pada ketentuan sedangkan diri diselimuti kepiluan. perlu menjadi kuat walaupun hakikatnya lemah tak terdaya. berusaha untuk hidup gembira walaupun jauh di sudut hati tersembunyi rona-rona duka. keliru dengan kehidupan. apa yang perlu sebenarnya. di mana harapan itu sebenarnya satu kemestian? rindu itu terkandung harapan. harapan itu sebenarnya satu penantian. dan penantian itu sesuatu yang tidak pasti adakah akan berakhir atau terhenti di situ. andai mampu di agak atau di tafsir, mampukah semua harapan menjadi realiti? aku dan hidupku. aku dan hatiku. aku dan harapanku. terhenti di sini.

Tuesday, April 14, 2009

~precious one~

:07:lagu ini touching sungguh. Precious One by KAT-TUN. i repeat the song again and again.

Precious one (translation)
By Kat-tun

Time goes by we are repeating many meetings and farewells
Here i am depending on someones kindness and lost sight of something

Now, i am counting the passing seasons in a night where you are only by yourself, what are you thinking?

Sometime not knowing the time the loneliness draws nearer to [my] chest
I don't want to be all alone painfully

Oneday oneday i'll find [my] precious one
If you look up to the sky, look, one shining star

Tell me why i wonder why we are looking for such a love

Ah the starry sky is honesty the tender glitter is decorating me

Somewhere somewhere it exists [my] precious only one
You're not all alone anymore you're not alone

Someday someday you can meet your destined someone you love
Sunddenly you'll notice, look, i'm near you

Even if million years pass
We never change no worries you'll be alright
Your precious only one you can meet him/her/it**
One day you'll find [it] on this star i believe in love
For ever

Sometime not knowing the time the loneliness draws nearer to [my] chest
I don't want be all night long painfully

Somewhere somewhere it exists [my] precious only one
You're not all alone anymore you're not alone

Someday someday you can meet your destined someone you'll love
Sunddenly you'll notice, look, i'm near you

You're near me
You'll meet your only one

Somewhere somewhere it exists [my] precious only one
You're not all alone anymore you're not alone

Sometime not knowing the time the loneliness draws nearer to [my] chest
I don't want be all alone only one

Whatever you call your only one

Monday, April 13, 2009

aura-aura ingin meneruskan cuti itu masih terasa. still felt sleepy right now. because i spend almost two hours last night to recover my handphone memory card. i'm totally depressed sebab memory card tu sudah diserang virus. ni laptop ni mo minta duit lagi untuk di format. tak berani nak format sendiri. huh...! tak tau la camne nak buat ni. at least, i will not reformat my laptop now. kalau format pun virus akan menyerang juga kan. well, i will think about it later. ada ke antivirus yang up-to-date sekarang ni? yang available? huh...! siapa la manusia-manusia yang bertanggung jawab mencipta virus-virus ni. ingat best ke menyebarkan "virus-virus cinta" tu? assignment pun masih berlambak lagi yang masih terbengkalai. bayangkanlah apa jadi dengan bangunan yang terbengkalai untuk pembinaan. yang under construction tu. begitulah keadaannya assignment saya itu. dah berhabuk kot. sekarang ni tinggl countdown untuk exam sem 1. walaupun silibus belum habis tapi masa exam tu semakin hampir kan. masa tetap akan tiba. siapa peduli tu silibus tidak habis. btw, still in progress untuk settlekan semuanya. boleh ni. boleh! hari sabtu ni akan ada aktiviti untuk "pengurusan gerko" di SK Pasir Putih. harap semuanya berjalan lancar la kan. tidak sabar untuk balik cuti bulan 5 ni.

Thursday, April 9, 2009


sedang layan ost di atas.
setelah sekian lama mencari ost ini,
akhirnya saya dapat menontonnya.


:118:

semalam tidur agak lewat kerana menyudahkan fail SBE.
I'm done with it.
Besok cuti Good Friday.
so, happy holiday to all.
have a great weekend.

p/s: tajuk entri adalah tajuk lagu yang baru saya dapat dari kenalan YM.
nyanyian The Seeds Feat Maria.
Terima kasih ya!
lagu lain?


saya sedang addict mendownload lagu Kat-Tun.
have the collection?
share with me k.



Tuesday, April 7, 2009

ceritera dulu kala
to : upper 6 III SMK Membakut 2006
pastikan re-union itu jadi ok...!

hari ini lembaran lalu ku jejaki lagi
kalian semua menuju destinasi sendiri
tapi yang pasti
kita akan kekal
menjadi teman selamanya

friends remains to stay
hold us tight
and
never say good bye
just a simple phrase
"see you again...!"

ingatkah lagi time kita 1st time jadi classmate.
skema kan. berkata-kata pun susah. just give smile saja.
then, memang ketara la tu bergroup semua.
but, then semua berubah kan.
sampai sekarang kita adalah teman.
well, definitely banyak kenangan kita sama-sama kan.
time buat eksperimen (terutamanya time bedah tikus tu,
tikus group kami hidup balik time sudah dibedah dan
saya berjaya merakamkannya),
ikut pertandingan koir, buat party d rumah cikgu chin,
lambat masuk kelas prof @ cikgu zul
(ingat dimerit 15 tu? nasib baik tak jadi)
ingat lagi tak after sambutan hari guru kita nyanyi lagu
"bulan 8 di sandakan"?
walaupun kita sebenarnya kat membakut. hehe...
at least kita rakamkan dengan iringan gitar.
miss that time very much.
dan hari terakhir kita bersama.
last paper, say good luck to everybody.
hold tight with our memories and
stay keep in touch.
well, betul kamu semua kenangan terindah itu.

Sunday, April 5, 2009


actually nak jawab tag dari my frenz yang jauh dipisahkan oleh Laut China Selatan sana, Mr Riezzuammie Jaba @ Riez. GooD LuCk ExAm Ya...!

10 perkara tentang orang yang tag saya :
1. dia kawan saya
2. orang Bongawan, Sabah
3. suka menari
4. sekarang study kat Universiti Malaysia Terengganu
5. talkative
6. disukai ramai. i mean friendly.
7. tinggi juga la
8. classmate time form 6
9. dulu sekolah kat likas, then bongawan, after that baru kat membakut
10. model yang natural. hehe....

10 perkara tentang diri saya:
1. kawan kepada encik yang bagi tag. hehe...
2. pure sabahan
3. 1st sem for degree in education
4. love poetry very much
5. suka novel ++++
6. hearthrob : thriller movie, harry potter, japan and korean ost
7. fall for kamenashi kazuya and kat-tun
8. babling sometimes. opps...!
9. teacher-to-be
10. want to learn about photographing, behind the scene stories, cinematography etc.

p/s: riez! tak mo la tag siapa-siapa. siapa mo jawab, silakan.

Saturday, April 4, 2009


how u can fall in love with someone that u never meet before?
i don't know how it happened
and
what the curse they give me.
i just love them very much.
even though i can't understand Japanese.


KAT-TUN +

enjoy the song ya...!
can i call out it as LOVE?


:04:

Friday, April 3, 2009

~outing corner~

today, i spent a lot of money on shopping. i mean it. really. the amount was too much for me. but because it was for my 1 month and plus plus day supplier, so i didn't feel really guilty. by the way, just want to share couple of picture that i snap during waiting for the bus. not really artistic or something like that but still with the 1.5 megapixel i thought it was better enough.

my roommate with her peace.
peace back...!hehe...

danny and amzani
guys...! thanx for the pose ya...!


huh...tomorrow we gonna have extra class but it is for Raya extra holiday.
so, i must admit it.
PBS @SBE report still in progress...

~crazy in love~

kemunculan.
kehadiran.
kewujudan.
kelahiran?

virus critical ini. dia membunuh tanpa sedar.
mungkin saya juga sudah terkena.
tapi bagaimana mahu mengesan keganjilan itu?
tapi itu semua tidak menghalang saya untuk

mendownload lagu

lepas 1, 1 lagi

hingga connection itu terganggu

saya berhenti

kemudian
.
.
.

saya mendownload lagi

mungkin dia sudah beranak pinak dalam komputer riba saya.

bagaimana ya?

hey...! i'm coming.. ^^

Thursday, April 2, 2009




She was giving the world so much that she couldn't see
And she needed someone to show her who she could be
And she tried to survive wearing her heart on her sleeve
But I needed you to believe...

two worlds collide - demi lovato

a little bit busy with my assignment this week. water shortage problem make my whole week seem to be more inconvenience for me. extra class on Saturday? hurmm...

Wednesday, April 1, 2009

~tag~

tag from venusplanetcinta
::Put an X in every box that applies to you::
::Add up all the x's and title subject with the sum as "My marriage age is__"& those tagged, do it!::
[x] You know how to make a pot of coffee
[ ] You keep track of dates using a calendar
[ ] You own more than one credit card
[ ] You know how to change the oil in a car
[x] You do your own laundry
[ ] You vote every election
[x] You can cook for yourself
[ ] You think politics are exciting
[ ] You balance your own checkbook
[ ] Your parents have better things to say than your friends
Total:3

[x ] You show up for school/college/work every day early
[ ] You always carry a pen in your pocket/purse
[ ] You've never gotten a detention
[x] You have never smoked a cigarette
[x] You have never gotten completely trashed
[ ] You have forgotten your own birthday at least once
[ ] You like to take walks by yourself
[x] You've watched talk shows
[ ] You know what 'credibility' means without looking it up
[x] You drink coffee[caffeine] at least once a week
Total: 5

[x] You know how to do the dishes
[x] You can count to 10 in another language
[x] When you say you're going to do something you do it
[x] My parents trust me
[ ] You can mow the lawn
[x] You can make adults laugh without being stupid
[ ] You remember to water the plants
[x] You study when you have to
[ ] You pay attention at school/college
[ ] You remember to feed your pets
Total:6

[x] You can spell 'experience' without looking it up
[ ] You work out on a regular basis
[x] You clean up your own mess
[ ] The people at Starbucks know you by name
[x] Your favorite kind of food is take out
[x] You have gained weight since middle/high school
[ ] The first thing you do when you wake up is get caffeine
[x] You can go to the store without getting something you don't need
[ ] You understand political jokes the first time they are said
[ ] You can type quickly
Total:5

[ ] You have realized that the weather forecast changes every hour
[ ] Your only friends are from your place of employment
[ ] You have been to a Tupperware party
[ ] You have realized that no one will take you seriously unless you are over the age of 25 and have a job
[ ] You have more bills than you can pay
[ ] Most of all your friends are older than you are
[x] You can say no to staying out all night
[x] You use the internet every day
[x] Your wardrobe hasn't changed in a while
[x] You can read a book and actually finish it
Total:4

and my marriage age is 23?!!!!.. and so UNTRUE...!
so i tag all the readers and all in my list.
€yUe....