Monday, April 13, 2009

aura-aura ingin meneruskan cuti itu masih terasa. still felt sleepy right now. because i spend almost two hours last night to recover my handphone memory card. i'm totally depressed sebab memory card tu sudah diserang virus. ni laptop ni mo minta duit lagi untuk di format. tak berani nak format sendiri. huh...! tak tau la camne nak buat ni. at least, i will not reformat my laptop now. kalau format pun virus akan menyerang juga kan. well, i will think about it later. ada ke antivirus yang up-to-date sekarang ni? yang available? huh...! siapa la manusia-manusia yang bertanggung jawab mencipta virus-virus ni. ingat best ke menyebarkan "virus-virus cinta" tu? assignment pun masih berlambak lagi yang masih terbengkalai. bayangkanlah apa jadi dengan bangunan yang terbengkalai untuk pembinaan. yang under construction tu. begitulah keadaannya assignment saya itu. dah berhabuk kot. sekarang ni tinggl countdown untuk exam sem 1. walaupun silibus belum habis tapi masa exam tu semakin hampir kan. masa tetap akan tiba. siapa peduli tu silibus tidak habis. btw, still in progress untuk settlekan semuanya. boleh ni. boleh! hari sabtu ni akan ada aktiviti untuk "pengurusan gerko" di SK Pasir Putih. harap semuanya berjalan lancar la kan. tidak sabar untuk balik cuti bulan 5 ni.

2 Comments:

  1. taragang_saru said...
    format sendiri waaay more easier bah xDD the best antivirus would probably b norton internet security or avg imo.already tried it,and not a single threat for months xD

    good luck for ur exam ^^
    prasasti_puteri said...
    to taragang_saru,

    thanx 4 d advice n promotion of antivirus...still the new learner in reformat the laptop...nnt mo try juga ni..

Post a Comment