Tuesday, September 1, 2009

September datang lagi. Every year pun waiting for that kan. Internet IP agak baik sekarang. Nak check e-mail pun laju je. Tapi yang tak puas hatinya semua laman sosial di block. Why? Jadi bagaimana la nak keep in touch dengan kawan-kawan di laman itu. Memang separa menyusahkan juga la. Then, guna broadband pun sekarang macam entah apa-apa la juga. 3G connection not very well right now.

Laman web yang before this boleh masuk pun kena block. Pening-pening. Untuk cari maklumat pun susah. Everything kena block. Then, certain website ja yang boleh enter. Semalam sedang mencari-cari foto-foto kareshi saya di laman imej google pun kena block. Memang "sakit gila" ni. Tapi, takpe la. Dugaan kan.


Tak payah chat di Friendster, Facebook, Tagged, Hi-5, Community5 and so on boleh ka friends/my chatters/tomodachi? Kita guna e-mail. Back to the basic.

p/s: Jom mengadu ramai-ramai kepada empunya nama itu and 3G connection please be well soon.

Sorry dear, komen-komen anda tidak dapat dibalas secepat mungkin.




ne kareshi anata kanojo ureshii desu ^^

2 Comments:

  1. mazhad said...
    benci gler bla certain web url kne block...
    prasasti_puteri said...
    mazhad,

    ~yup...!~
    ~betul betul...~
    ~broadband pun useless ni...~

Post a Comment